Rendelés 10.

Köszönöm rendeléseteket.

Add hozzá a címtárhozEgy megerősítő emailt küldtünk ki neked a rendelésed adataival. Hogy az elemzésed később biztosan megérkezzen, kérlek add hozzá az emailcímünket a címtáradhoz.

Főként ha gmail-es fiókod van és most küldött levelünk nem jelenne meg pár percen belül, akkor ellenőrizd le a spam / levélszemét könyvtárat is, majd nyisd meg a levelet és kattints a “Nem spam” gombra, hogy átkerüljön a Beérkező levelek közé.

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, az elemzés díját előzetesen kérem. Az előzetes egyeztetések természetesen megelőzhetik ezt. Az elemzések elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is közreműködik.

A folyamat mihamarabbi elindítása érdekében kérlek jelezz vissza miután a díjat elküldted. Ezt követően, elemzésedet legtöbb 9-16 munkanapon belül (az aktuális rendelések számának függvényében) emailben fogom küldeni.

Miután áttanulmányoztad az elkészített elemzést, 1-2 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket. A kérdések feltevése egy hónapon belül lehetséges.

Egy családi, csoportos elemzés ára:
3 személy esetén: 15000 Ft / 37.45 euro / 184 lej
4 személy esetén: 25000 Ft / 62.48 euro / 307 lej

Lehetséges továbbítási módok: A bankkártyás fizetést vagy banki utalást ajánljuk, illetve Paypal fizetés is lehetséges.

  • Biztonságos bankkártyás fizetés az euplatesc.ro magyar nyelvű fizetési oldalán keresztül bármely országból, utalási költségek nélkül (Mastercard, Maestro, Visa és Visa Electron kártyákkal). A fizetendő értéket a szolgáltató lejben jeleníti meg és forintos vagy eurós kártyáról való fizetés esetén +/- pár Ft különbség lehetséges, az aktuális napi forint/lej árfolyam függvényében.Válaszd ki az elemzés típusát:  • Banki átutalás vagy befizetés OTP számlára:
    (ha nem rendelkezel bankszámlával, befizetést bármelyik OTP fiókban is végezhetsz)
Számla adatok kimásolásához kattints ide
Név: Czompó-Székely Csaba-János
Számlaszám: 11713201-21357039 (budapesti OTP egyéni vállalkozói számla, Magyarországról belföldi utalásnak számít)
IBAN: HU 29 1171 3201 2135 7039 0000 0000
BIC (SWIFT) Kód: OTPVHUHB
Pénznem : HUF

Fontos! A közleménybe írd be: csoportos elemzés.

Ha a számla tulajdonos neve nem azonos a rendelési űrlapon megadott névvel (pl. Kiss Imre számlájáról rendel Nagy Ibolya), akkor a közleménybe feltétlenül írd be a megrendelő nevét is (pl. csoportos elemzés Nagy Ibolya).

  • Utalás Magyarországon kívülről budapesti OTP számlánkra:

A nemzetközi utalási költségek elkerülése végett a wise.com világszinten elismert online pénz utalási szolgáltatásokat ajánljuk számodra.

Fontos! Ha ezeket a szolgáltatásokat használod, küldj egy emailes értesítőt számunkra az utalásról, annak könnyebb beazonosítására.

  • Paypal fizetés utalási költségek nélkül bármely országból:

Elemzés típus


Üdvözlettel,
Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó