Online horoszkóp készítés, efemerida

Online horoszkóp készítés

Előfizető felhasználóink online horoszkóp ábrákat és kimutatásokat készíthetnek bárhol és bármikor, interaktív efemeridánk segítségével.

Látható minden bolygó jegy és ház helyzete, haladási sebessége egy adott időpontban és helyen, a fontosabb fényszög kapcsolatokkal együtt.

Megtekinthetők a kiemelt életterületek, a minőségek, bolygó házhelyzetek és az elemek eloszlása a képlet keretén belül.

A bolygók egymáshoz viszonyított alá-felé rendelődési viszonyait is láthatjuk, a grafikus diszpozitor lánc segítségével. Az összesített méltóság táblázat alapján könnyen érzékelhető, hogy melyik bolygó van legnagyobb hatással a képletre. A gyors átlátás érdekében a fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Megvizsgálható, hogyan változna egy radix pár perc vagy pár óra különbség esetén. A képletkészítő kiszámolja a kisbolygók, Lilith, szerencsepont, Vertex helyzetét és több horoszkóp házrendszert is ismer (Placidus, Regiomontanus, Koch, Campanus, Meridian, Morinus, Porphyry, Egyenlő házas beosztás). A részletes horoszkóp képletek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Ha regisztrálsz bejelentkezés után láthatod:

• láthatod napi horoszkópodat, mely személyre szabva születési helyed és időd alapján készül el.

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom, ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzést szeretne, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.