Heti horoszkóp előrejelzés

Heti horoszkóp előrejelzés november 28. – december 4. között:

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
21:4713:1909:5305:0911:1720:45Hétfő (november 28.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Mai bolygóállások

A hét meghatározó fényszöge a Jupiter-Szaturnusz szextil. Ez az építő megvalósítások ideje. Gyakorlatiasabbak vagyunk és ítélő erőnk is élesebb, nagyobb elégedettségünk származhat gyakorlati megvalósításainkból.

A hétfői üresjáratú Holdat követően este a Hold beér a Nyilas jegyébe.

Kedden a Vénusz-Uránusz kvadrát hatására tévútra vezethetnek impulzív vonzalmaink emberekkel vagy anyagi javakkal kapcsolatban. Nyugtalanság és lázongás lehetséges kapcsolatainkban. Váratlan események felkészületlenül érhetnek. Nem kedvező kozmetikai kezeléshez, mert kellemetlen eredményeket hozhat. Délután Újhold következik a Nyilas 7. fokán.

Csütörtökön a Nap-Neptunusz kvadrát hatására jobb művészi vagy szellemi törekvésekre figyelni, mint gyakorlatias tevékenységekre. Nehezebb felismerni, merre és hogyan irányítsuk akaratunkat. Próbáljuk kerülni a műtéteket, fontos találkozókat, állásinterjúkat vagy új projektek indítását ebben az időben. Délelőtt a Hold belép a Bak jegyébe.

Pénteken a Mars-Jupiter trigon hatására a határozott fellépés természetes. Akaraterővel és energiával rendelkezünk, amit közvetlenül céljaink elérésére irányíthatunk. Szeretnénk szétágazni és több kihívásnak eleget tenni. Jó idő új célokhoz és kezdeményezésekhez, új projektek elindításához. Optimizmus és lelkesedés, kalandvágyó szellem jellemző. Lépéseket tehetünk életkörülményeink javítására.

Szintén pénteken a Merkúr belép a Bak jegyébe. A következő pár hétben gondolkodásunk józan, gyakorlatias, módszeres és célirányosabb. Könnyebb koncentrálni a kéznél levő feladatokra. Kommunikációs stílusunk rendezettebb, inkább az észérvekre hallgató. Képesek vagyunk jobban felismerni, hogy mi a fontos és nélkülözhetetlen jelenlegi élethelyzetünkben.

Szombaton a Mars-Szaturnusz szextil hatására tevékenységeink határozottabb formát ölthetnek, és jobban láthatjuk erőfeszítéseink eredményeit. Ez több felelősségtudatot, irányérzetet és céltudatosságot adhat nekünk. Jó idő visszább fogni energiáinkat és megfontoltabb lenni. Rendezni és rendszerezni dolgainkat is ajánlott ilyenkor. A hagyományos módszerek jobban működnek és az alaposság több hasznot hoz. Este a Hold átvált a Vízöntő jegyébe.

Regisztrálj oldalunkon, hogy mindig láthasd személyre szóló napi előrejelzéseidet is születési képleted alapján. Regisztráció ...

Ha egy konkrét kérdésben lenne szükséged jobb rálátásra jövőbeli döntéseket, lehetőségeket illetően egy Személyes tanácsadást érdemes igényelned. Részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.asztrológus tanácsadó