Heti horoszkóp előrejelzés

Heti horoszkóp előrejelzés április 24.-30. között:

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
03:5723:5414:1703:4003:2003:4923:29Hétfő (ápr. 24.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Mai bolygóállások

Hétfőn eléri csúcspontját a Merkúr-Szaturnusz trigon. Ez a kedvező fényszög a Merkúr retrográd mozgása, majd május eleji irányváltása miatt enyhén több hétig fogja kifejteni hatását és már hamar érezhetővé teszi a májusban bekövetkező Szaturnusz-Uránusz trigont. Mivel mindhárom bolygó tűzjegyben található, ezért könnyebb lendületbe jönni és új megoldásokat találni régi problémákra. Az Ikrek jegyében haladó Mars frappáns, ötletes megoldásokat ad.

Most a hét első felében még a Hold is Kos jegyében halad, majd szerdától átvált a Bikába. Szerda délután Újhold következik a Bika 6. fokán.

Pénteken a Merkúr együttállásba kerül az Uránusszal, de a Merkúr közelgő irányváltása miatt ez a mentálisan serkentő, újításokra késztető hatás közel két hétig tart majd. Ebben az időszakban intuíciónk élénkül, a megfelelő ötletet kapjuk a megfelelő pillanatban. Kissé impulzívak és türelmetlenek is lehetünk, képesek kitörni a korlátozások közül. Elképzeléseink ötletesek, eredetiek és tárgyilagosak lehetnek.

Péntekre virradó éjjel a Hold beér az Ikrek jegyébe, tovább serkentve a kommunikációt és ügyintézéseket.

Szintén pénteken a Vénusz újra belép a Kos jegyébe. A következő pár hétben vágyainkat spontánabb és közvetlenebb módon fejezzük ki. Merészebbek, élénkek és kissé türelmetlenebbek is vagyunk a szív ügyekben. Nem tekintünk vissza a hibákra és kevesebbet rágódunk a múlton.

Vasárnap hajnalban a Hold beér a Rák jegyébe.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömésasztrológus tanácsadó