Heti horoszkóp előrejelzés

Heti horoszkóp előrejelzés február 20.-26. között:

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
08:0900:3804:2418:1801:2519:1215:59Hétfő (febr. 20.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Mai bolygóállások

A hét Nyilas Holddal kezdődik.

A hét közepén kezdetét veszi egy közel kéthetes újabb Uránusz-Jupiter szembenállás. A Mérleg igazságérzete ütközik a Kos hevességével és az Uránusz lázongásával. Új megoldások születhetnek régebbi társadalmi, jogi kérdésekre, de súrlódások és nyugtalanság közepette.

Kedden a Merkúr trigont képez a Jupiterrel és szextilt az Uránusszal. Az értelem keresése kerül előtérbe, pozitív gondolkodás, meglátások és együttműködés ideje. Jó híreket kaphatunk vagy nyújthatunk át. Intuíciónk erős és belátásaink mintha a derült égből jönnének. Könnyebb eredeti, kreatív ötleteket találni. Próbáljuk kihasználni, hogy képesek vagyunk új fényben látni a dolgokat, új lendületet adva régi terveknek. Reggel a Hold belép a Bak jegyébe.

Szerdán a Mars-Plútó kvadrát türelmetlenséget, feszültebb hangulatot ad. Jobb nem siettetni az események menetét. Érdemes felfigyelnünk azokra az érzelmekre, amiket az összezördülések hozhatnak elő, mert mélyebb, elnyomott tudatalatti témákat tükrözhetnek. A szenvedélyek fokozottak lehetnek.

Csütörtökön a Merkúr-Szaturnusz szextil hatására jó idő rendszerezni, problémákat megoldani. A most hozott döntések gyakorlatiasak és jobban átgondoltak lehetnek. A munka pedig kézzelfogható eredményeket hoz magával. Egész nap üresjáratú Hold lesz, majd este a Hold átvált a Vízöntő jegyébe.

Szombaton a Merkúr belép a Halak jegyébe. A következő pár hétben a vizualitás, intuíció és kreativitás jellemzik gondolatainkat. Jobban rá leszünk hangolódva az érzelmi világra, mely átszínezi gondolatainkat és kommunikációs stílusunkat. Árnyaltabban fejezzük ki magunkat és döntéseinket megérzéseink irányíthatják.

Vasárnapra virradó éjjel a Hold átlép a Halak jegyébe, majd délután Újhold következik.

Regisztrálj oldalunkon, hogy mindig láthasd személyre szóló napi előrejelzéseidet is születési képleted alapján. Regisztráció ...

Ha egy konkrét kérdésben lenne szükséged jobb rálátásra jövőbeli döntéseket, lehetőségeket illetően egy Személyes tanácsadást érdemes igényelned. Részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, tánc

Hold a Bak jegyében

Hideg nap. Komorabb, számítóbb hangulat jellemző. Fontosabbá válik tevékenységeink előrelátó megtervezése. A vezérelv az, hogy mi hasznosítható a gyakorlatban.
Érintett szervek: csontok, ízületek, bőr
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: szőrtelenítés, bőrápolás

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolásasztrológus tanácsadó