Czompó Csaba – asztrológus tanácsadó

Czompó Csaba asztrológusMindig is az foglalkoztatott, miként juthatnék a világ és önmagam mélyebb és tágabb megértésére.
Így kerültem kapcsolatba több mint 15 éve az asztrológiával és annak összefüggéseivel, melyek fokozatosan tárultak és tárulnak továbbra is fel előttem. Az asztrológia egy olyan tudomány, amely az emberi lélekhez hasonlóan, soha nem tárható fel végérvényesen, de kellő tapasztalattal és megértéssel kitűnően alkalmazható.

Filozófia egyetemi képzésem segít elemzéseimben az összképre koncentrálni, miközben a részleteket is számításba veszem.

Asztrológusi tanulmányaimat a Hunyad megyei Fidelia asztrológusképző iskolában mélyítettem el.

Tapasztalataim és több száz általam készített elemzés alapján, biztosan állíthatom, hogy az asztrológiai látásmód az önmegismerésnek egy megbízható és árnyalt módozata. Feltárhatóak általa tudatunk és lelkünk belső folyamatai, melyek az élet lehetőségei és kihívásainak kezelésében jelentenek felbecsülhetetlen értéket.

Programozói tudásomat értékesítve több gépi elemzés ízelítőt is megalkottam (lásd az Elemzés ízelítők menüt), melyek az általam írt értelmezéseket használják. Ezek is több hasznos tanácsot nyújtanak, de csak halvány árnyékai egy személyesen készített elemzésnek és tanácsadásnak.

Mivel felfogásom szerint az Egyensúly elvét alkalmazom, a honlapon található gépi elemzés ízelítőkön kívül, ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha valakinek személyes, komoly és megalapozott tanácsokra lenne szüksége, díj alapú szolgáltatásaimat tudom ajánlani.

Üdvözlettel,
Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó